LÆS OM DOCKMATE PÅ WWW.DOCKMATE.DK

Hvad er Logo-Dockmate-hor-300x43

Med DOCKMATE kan du uden problemer trådløst styre op til to motorer, horn, bovpropel, agter propel og ankerspil blot med fingerspidserne. Eller som i vores mest simple konfiguration blot horn og motor. Vi tilpasser det til netop din båd.

DOCKMATE er en trådløs forlængelse af din motorkontrol. Der samtidig giver dig en præcis føling med f.eks. responstiden på gearkassen mens du styre alle ovenstående komponenter.

Hvad kan den?

Med DOCKMATE kan du kontrollere din båd på centimetermål og derved lægge perfekt til kaj uden besvær. En DOCKMATE vil potentielt kunne spare dig for en træls bule eller skramme, og derved undgår du de dyre reparationsregninger vi alle frygter.

Alle både med elektrisk motorkontrol kan blive udstyret med vores DOCKMATE system; uanset type, længde eller om der er en eller to motorer monteret på båden. Styringen er simpel, nøjagtig, sikker og pålidelig og kan foretages fra alle steder på din båd.

Fjernbetjeningen er af enkelt design, som gør det let at navigere med de forskellige komponenter. Desuden er denne både vandtæt og kan flyde, samtidig med at den ikke er større end en mobiltelefon. Og med en rækkevidde på op til 100 meter kan fjernbetjeningen let bruges overalt på din båd.

fjernbetjening en motorMed et unikt kodet signal kan fjernbetjening og modtager kommunikere uden at lade sig forstyrre af andre DOCKMATE systemer eller lignende enheder. Modtageren, der placeres bag instrumentbrættet, måler 22 x 22 cm og vil dermed ikke være at se i din båd.

Så når du skal lægge til i havnen eller bare flytte båden lidt er Dockmate det perfekte redskab for dig som gerne vil have fuld kontrol over din båd, eller bare gerne vil hav en hånd ekstra ombord. Med en dockmate er det nemlig nemt at lægge til selvom man er alene på båden.

Der er på DOCKMATE fabriksgaranti på 3 år.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller en snak om mulighederne for netop din båd.

Flere billeder på facebook

Officiel hjemmeside link